Advertisement

Kozan Kalesi Yangın / Kozan'da 1 hektar ormanlık alan yandı - Adana Haberleri : Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kozan Kalesi Yangın / Kozan'da 1 hektar ormanlık alan yandı - Adana Haberleri : Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.. İlçemiz kozanda bulunan kozan kalesinde öğle saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Otağ tv 2.875 views1 year ago. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet.

Bakan Pakdemir, sabahtan itibaren gece boyunca yangın ...
Bakan Pakdemir, sabahtan itibaren gece boyunca yangın ... from isbh.tmgrup.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Ormanlık ve yerleşim alana yakın noktada çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri karadan. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken vatandaşlar uyarıldı. İlçemiz kozanda bulunan kozan kalesinde öğle saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir.

Kozan kalesi alev alev yandı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Koza tv 830 views3 year ago. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. .kalesi̇nde yangin kozan ilçemizde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir.

Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Yangın, akşam saat 22.30 sularında kozan kalesi manastır piknik alanı civarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi.

Bakan Pakdemir, sabahtan itibaren gece boyunca yangın ...
Bakan Pakdemir, sabahtan itibaren gece boyunca yangın ... from isbh.tmgrup.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Ormanlık ve yerleşim alana yakın noktada çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri karadan. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü. Adana'nın kozan i̇lçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde zeytinlik alanda orman yangını çıktı.

Kozan kalesi nde korkutan yangin, adana kozanda çıkan orman yangınında 6 köy tahliye edildi, adana kozanda yangın tamamen kontrol altında, tarihi kozan kalesi nde orman yangını, kozan.

Edinilen bilgiye göre yangın akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda sebebi. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken vatandaşlar uyarıldı. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Koza tv 830 views3 year ago. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü.

Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangını
Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangını from i.tv100.com
Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi kale arkası mevkiinde bilinmeyen bir nedenle. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Kozan kalesi nde korkutan yangin, adana kozanda çıkan orman yangınında 6 köy tahliye edildi, adana kozanda yangın tamamen kontrol altında, tarihi kozan kalesi nde orman yangını, kozan. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan.

Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi kale arkası mevkiinde bilinmeyen bir nedenle. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan kalesi alev alev yandı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Kozan kalesi nde korkutan yangin, adana kozanda çıkan orman yangınında 6 köy tahliye edildi, adana kozanda yangın tamamen kontrol altında, tarihi kozan kalesi nde orman yangını, kozan. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, akşam saat 22.30 sularında kozan kalesi manastır piknik alanı civarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş.

Adana'nın kozan i̇lçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde zeytinlik alanda orman yangını çıktı kozan yangın. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk.

Posting Komentar

0 Komentar